Tilausohjeet

Tilaukset tehdään toistaiseksi sähköpostin välityksellä:

estervisual.elisa@gmail.comdav

1. LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Kirjoita sähköpostiin tilaamiesi tuotteiden nimi, tuotenumero ja haluamasi määrä. Ilmoita myös nimesi, postiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi lähetystä ja paketin saapumisilmoitusta varten.

2. ODOTA VASTAUSVIESTIÄ JA SUORITA MAKSU

Saat pian vastauksen sähköpostiisi. Siinä saat tietää sinulta laskutettavan summan toimituskuluineen. (Toimituskuluista löydät tietoa tämän sivun alalaidasta.) Maksa summa laskussa ilmoitetulle pankkitilille (Osuuspankki). Tuote lähtee matkaan heti, kun maksusuoritus näkyy EsterShopin tilillä.

3. OTA VASTAAN POSTIPAKETTISI

Tuotteet saapuvat sinulle postin kautta. Ne pakataan kullekin tuotteelle sopivalla tavalla. Tarkista lähetyksen kunto heti lähetyksen saatuasi. Nauti kuvistasi!

 

TOIMITUSKULUT  Suomeen      (lisätään tuotteiden loppusummaan)

Kirjelähetys  (kortit ja 21 x 30 -kokoiset julisteet)          2,90 e          

Vaneritaulu                                                                                   5,20 e

Postipaketti (50 x 50 – ja 50 x 70 -kokoiset julisteet)     5,90 e

 

JOS ET OLEKAAN TYYTYVÄINEN

Voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Soita siinä tapauksessa ensimmäiseksi numeroon 040 594 6675. Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikunnossa. Kun asiakaspalautus on saapunut meille, rahasi palautetaan ilmoittamallesi tilille viipymättä.

Jos tuote on virheellinen tai se on vahingoittunut matkalla, saat uuden tuotteen viallisen kappaleen tilalle. Ilmoita tällaisesta hetimiten soittamalla p. 0405946675. Ota mieluusti myös kuva havaitsemastasi viasta.