Story

Design from the Arctic Circle – Story in English here

ESTER VISUAL suunnittelee ja valmistaa maalauksellisia designtuotteita kodin sisustukseen. Tuotteissa yhdistyvät rikas visuaalinen maailma ja skandinaavinen selkeys. Päätuotteita ovat julisteet, kortit ja lahjatuotteet.

ESTER VISUAL  -tuotteet tuotetaan vastuullisesti lähialueiden tuotantoa suosien. Laadukkaat luonnonmateriaalit ovat tuotekehityksessä etusijalla

Tarinan takana: Elisa
Vastaan ESTER VISUALin suunnittelusta ja taiteellisesta työstä. Olen koulutukseltani taiteen maisteri – pääaineena kuvataidekasvatus. Olen opiskellut lisäksi kuvataidetta, taidehistoriaa sekä tekstiilisuunnittelua.

dav

Tuotteiden tarina alkoi sattumalta nähdystä rusakkovalokuvasta. Minulle tuli vahva tunne, että nämä rusakon korvat täytyy saada maalattua, ja nimenomaan vesivärillä. Aloin kehittää mielessäni tyyliä, jossa eläinmuotokuvassa yhdistyisi realistisuus ja voimakas maalauksellisuus. Rusakkomaalauksen ympärille kasvoi eläinkuvien joukko, joka toimii kasvavan sisustustuotevalikoiman ytimenä.

Pyrin maalatessani samaan aikaan pelkistettyyn ja runsaaseen, realistiseen ja maalaukselliseen kuvaustapaan. Vesiväri on loputtomasti inspiroiva laji; sitä ei pysty jäljittelemään millään muulla tekniikalla. Työskentelen aina kymmenien valokuvien pohjalta, ja pyrin niitä katsomalla saamaan kokonaisvaikutelman aiheestani.

Minulle on tärkeää, että laji on tunnistettavissa maalauksestani, vaikka tulkitsisin värejä omalla tavallani. Ulkosalla kulkiessani koetan tunnistaa näkemiäni kasveja. Metsästäjämieheni taas saa usein opettaa minua eläinlajien tunnistamisessa. Tämä on tärkeä osa luontosuhdettani, ja tuo jollakin tapaa merkitystä elämään. Rovaniemellä kaupunkiasujakin pääsee hetkessä retkimaastoihin.

 

Ollaan yhteyksissä!

Elisa Ahonen, Rovaniemi

elisa(at)estervisual.fi

p. 040 5946675

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s