Info

Design from the Arctic Circle

ESTER VISUAL suunnittelee ja valmistaa maalauksellisia designtuotteita kodin sisustukseen. Tuotteissa yhdistyvät rikas visuaalinen maailma ja skandinaavinen selkeys. Päätuotteita ovat julisteet, kortit ja lahjatuotteet. Saatavilla on tuotteita kahdesta kuvasarjasta: ’Animal Portraits’, sarja luonteikkaita eläinmuotokuvia sekä ’Woodland Greens’, sarja suomalaisia luonnonkasveja.

ESTER VISUAL  -tuotteet tuotetaan vastuullisesti lähialueiden tuotantoa suosien. Laadukkaat luonnonmateriaalit ovat tuotekehityksessä etusijalla.

ESTER VISUAL tarjoaa myös visuaalista suunnittelua kokonaisvaltaisella näkemyksellä. Toimiala ei taivu ennalta luotuihin lokeroihin, vaan levittäytyy luontevasti useille visuaalisen suunnittelun alueille: sisustus- ja tilasuunnittelu, painotuotteiden suunnittelu ja kuvitukset, sekä taiteen tekeminen.

Brunssilla
Kuva: Laila Uljas

Vastaan ESTER VISUALin suunnittelusta ja taiteellisesta työstä. Olen koulutukseltani taiteen maisteri – pääaineena kuvataidekasvatus. Olen opiskellut lisäksi kuvataidetta, taidehistoriaa sekä tekstiilisuunnittelua.

Ota yhteyttä

Elisa Ahonen, Rovaniemi

elisa(at)estervisual.fi

p. 040 5946675

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s